Hest

Valgfaget hest er for dig, der uanset niveau, kan lide alt omkring den daglige drift af heste og dyr.

Valgfaget hest er for dig, der uanset niveau, kan lide alt omkring den daglige drift af heste og dyr.

Vi har en ny lækker stald med god plads, ridebane (20mx 40m) og små 3ha indhegnede folde. Skolen råder over en lille flok heste, som vi bruger til at hygge og nusse om, ride på ridebanen og ride i naturen. Herudover skal stalden ordnes, foldene tilses, hestene fodres og vandes osv. Alt det kan du blive en del af sammen med resten af valgholdet. Der er mulighed for at kunne have egen hest med, men der er begrænsede pladser. Vi vægter sikkerheden og korrekt omgang med hestene højt.

Bork Havn Efterskole Ridning 2754

Hest med i skole?

Du kan få din hest med på BHE. Hestene går på døgnfold hele året med adgang til læskur med halmstrøet bund. Der kan laves aftale om, at hesten tildeles en halmstrøet boks i vinterhalvåret. Andet strøelse i boksen er en mulighed, dette står du dog selv for.


Hvis din hest skal stå i boks i vinterhalvåret, skal du selv varetage den daglige pasning af hesten og boksen. Herudover forventer vi, at du også vil tage del i den daglige pasning af skolens heste.
Vi passer hesten i ferier, weekender og når du ikke er der, forudsat at hesten kan gå på døgnfold. Skal din hest stå i boks, skal du selv passe den eller lave aftale med en anden om at passe den.
Der er hø, halm og allround vitaminbolsjer med i opstaldningsprisen.


Vi har en oplyst udendørsbane, som benyttes hele året. Herudover har vi gode muligheder for turridning med skov og fjord i kort afstand fra skolen.


Som udgangspunkt tilbyder vi undervisning i de grundlæggende ridefærdigheder. Skulle du have et andet ønske, så kontakt os gerne for at høre nærmere.
Pris for opstaldning er i indeværende år 900 kr. pr. md

Bork Havn Efterskole Ridning 2762
Bork Havn Efterskole Ridning 2743