Hest på Bork Havn Efterskole

Vi har en ny lækker stald med god plads, ridebane (20m x 40m) og små 3 ha indhegnede folde. Skolen råder over en lille flok heste, der benyttes både i undervisningen og i elevernes fritid. Der er mulighed for at hygge og nusse om, træne på ridebanen og ride i naturen. Eleverne er med i den daglige drift, herunder at holde opsyn med hestene, tilse hegn, vande, fodre, og i vinterhalvåret lukke hestene ud på fold og ind igen. Vi vægter sikkerheden og korrekt omgang med heste højt. Alle kan være med uanset niveau.

Hest med i skole?

Du kan få din hest med på BHE. Hestene går på døgnfold hele året med adgang til læskur med halmstrøet bund. Der kan laves aftale om, at hesten tildeles en halmstrøet boks i vinterhalvåret. Andet strøelse i boksen er en mulighed, dette står du dog selv for.
Du varetager den daglige pasning af hesten og boksen. Herudover forventer vi, at du også vil tage del i den daglige pasning af skolens heste.
Du må påregne at skulle blive på skolen i weekender, hvis hesten står i boks.
Vi passer hesten i ferier, og når du ikke er der, forudsat at hesten kan gå på døgnfold.
Der er hø, halm og allround vitaminbolsjer med i opstaldningsprisen.
Vi har en oplyst udendørsbane, som benyttes hele året. Herudover har vi gode muligheder for turridning med skov og fjord i kort afstand fra skolen.
Som udgangspunkt tilbyder vi undervisning i de grundlæggende ridefærdigheder. Skulle du have et andet ønske, så kontakt os gerne for at høre nærmere.
Pris for opstaldning i skoleåret 2019/2010 er 800 kr. pr. md.