Vi holder midlertidigt lukket pga. coronasituationen

Bork Havn Efterskole følger myndighedernes anbefaling og holder midlertidigt efterskolen helt lukket pga. coronasituationen i Danmark.

Eleverne blev sendt hjem fredag d. 13. marts om eftermiddagen og skal foreløbigt blive hjemme til og med mandag d. 13. april 2020 (2. påskedag)
Skolen arrangerer hjemmeundervisning for eleverne og melder løbende information ud til nuværende elever og forældre via skolens intranet Viggo.

Kontoret kan træffes alle hverdage i tidsrummet kl. 8.00 – 14.00 enten pr. telefon 75280222 eller mail: kontoret@bhe-skole.dk

Aflysninger:

• Al aktivitet og alle møder på skolen er aflyst foreløbigt frem til og med mandag d. 13. april 2020 (2. påskedag)
  • Alle gymnastikopvisninger af aflyst resten af marts måned og indtil efter påskeferien
  • Ny elevdag søndag d. 29. marts er udsat til torsdag d. 4. juni om aftenen. Kommende elevers forældre modtager nærmere info pr. mail
  • Gammel elevdag lørdag d. 25. april er aflyst
  • Ordinær generalforsamling tirsdag d. 28. april er udsat på ubestemt tid. Vi satser på at finde en ny dato før sommerferien.

Link:
Efterskoleforeningens opdatering