Jobopslag

Engageret og visionær forstander/forstanderpar søges

Efter 22 år har vores nuværende forstander valgt at træde tilbage. Bork Havn Efterskole søger derfor en forstander til tiltrædelse 1. december 2019.

Vi ønsker en leder, som:

• Er læreruddannet og med erfaring fra efterskoleverdenen.
  • Besidder pædagogiske, økonomiske, administrative og strategiske kompetencer.
  • Evner at lede en veletableret, veldrevet og fremsynet efterskole.
  • Er en tydelig fortaler for samarbejde, vores flade og åbne struktur samt positive omgangstone.
  • Brænder for dygtiggørelse af vores elever og evner at møde den enkelte elev i øjenhøjde.
  • Har gode kommunikationsevner, samt et anerkendende og positivt livssyn.
  • Er et synligt forbillede for skolen og lokalsamfundet, som skolen aktivt deltager i.

Vores efterskole er for normaltbegavede unge med læse- og stavevanskeligheder. Vi er med i front, når det gælder viden og efteruddannelse på ordblindeområdet. Vi er 28 engagerede medarbejdere, der med en positiv og anerkendende omgangstone, trives sammen med vores 123 elever i gode rammer.

Skolen blev i 2018 udbygget og renoveret, og ligger i naturskønne omgivelser ved den sydlige ende af Ringkøbing Fjord. Læs mere om skolen på vores hjemmeside www.bhe-skole.dk

Til stillingen er der tilknyttet en bolig, som den kommende forstander forventes at bebo.

Send din ansøgning senest d. 15. september 2019 til sekretær Katrine Pallesen på
kontoret@bhe-skole.dk med emnet Forstanderansøgning.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Job informationer:

Ansøgningsfrist: 15. september 2019

Samtale: ugerne 38 og 39 2019

Tiltrædelse: 1. december 2019

Kontakt:
For eventuelle spørgsmål kontakt Bestyrelsesformand Michael Thorup på 40168026 eller Forstander Michael Poulsen på 21137845.

Hent jobopslaget som PDF: klik her