Opholdsbetaling 2017-2018

I skoleåret 2017-2018 er ugeprisen på Bork Havn Efterskole kr. 2.225,- pr. uge, før statsstøtte. Forældrebetalingen for skoleåret 2017-2018 afhængig af husstandsindkomsten i 2015.

Indmeldelsesgebyr

Der betales indmeldelsesgebyr, i forbindelse med optagelsen som elev, på 1600 kr. Indmeldelsesgebyret bruges til dækning af skoledragt, sangbog, skolebillede m.m. og tilbagebetales ikke ved framelding efter 31. januar før skolestart.

Ekstra kommunetilskud

Nogle kommuner giver et ekstraordinært tilskud til nedsættelse af egenbetalingen, når en elev går på en efterskole med et særligt tilrettelagt undervisningstilbud for ordblinde. Kontakt børn- og unge forvaltningen i jeres kommune, hvis I vil undersøge om der gives ekstra kommunetilskud.

Individuelt tilskud

Hvis I har en væsentlig lavere indkomst i 2017 end i 2015, kan I søge et individuelt tilskud fra Bork Havn Efterskole. I er altid velkomne til at ringe og høre nærmere.

Man er aldrig alene. Før har ordblinheden skubbet os bagerst i lokalet, men her har vi fundet sammen. Det er nærmest som at være i klub 24/7. Lærerne er vildt dygtige til at forstå os.