Hest på Bork Havn Efterskole

Vi har en ny lækker stald med god plads, ridebane (20m x 40m) og små 3 ha indhegnede folde. Skolen råder over en lille flok heste, der benyttes både i undervisningen og i elevernes fritid. Der er mulighed for at hygge og nusse om, træne på ridebanen og ride i naturen. Eleverne er med i den daglige drift, herunder at holde opsyn med hestene, tilse hegn, vande, fodre, og i vinterhalvåret lukke hestene ud på fold og ind igen. Vi vægter sikkerheden og korrekt omgang med heste højt. Alle kan være med uanset niveau.

Hest med i skole?

Du kan få din hest med på BHE. Den vil blive opstaldet i lys boks i vores nye stald. Du skal selv varetage den daglige pasning af hesten og boksen. Herudover forventer vi, at du også vil tage del i den daglige pasning af skolens heste. Du må påregne at skulle blive på skolen et par weekender gennem året for at passe hestene. Vi passer hesten i ferier, og når du ikke er der. Der er foder, halm og hø med i opstaldningsprisen. I sommerhalvåret går alle heste på døgnfold.

Vi har oplyst udendørsbane, som benyttes hele året, herudover har vi gode muligheder for turridning, med skov og fjord i kort afstand fra skolen.

Som udgangspunkt tilbyder vi undervisning i de grundlæggende ridefærdigheder.

Skulle du have ønsker eller spørgsmål, så kontakt os gerne for at høre nærmere.

Pris for opstaldning er i indeværende skoleår 800kr. pr. md.