LST - læse- og skriveteknologi

LST i undervisningen

LST er integreret i undervisningen og bruges i alle fag.

Der er adgang til internettet overalt på skolen.

Eleverne medbringer egen bærbar pc og høretelefoner. Den medbragte bærbare pc skal have fungerende trådløst netkort og lydkort og bruge styresystemet Microsoft Windows 7, 8.1 eller 10.

De programmer, som skal bruges i undervisningen installeres, mens eleven er tilknyttet skolen.

På skolen sørger vi for god software til brug i undervisningen. De programmer vi bruger er på institutionslicens, så vi kan installere og bruge det på alle skolens og elevernes computere.

Der er mulighed for samkøb af skole-pc. Hvis man køber selv, anbefaler vi en pc fra 4500,- og opefter, for at sikre en god arbejdshastighed.

Vi fraråder brug af MAC.

Det kan være en god hjælp, at anvende en smartphone/iPhone eller tablet/iPad sammen med pc’en.

Du vil få gode tips og tricks til at bruge LST, når du bliver elev på Bork Havn Efterskole.

Det er noget af det fedeste, jeg har prøvet. Du vokser så meget mere socialt i stedet for at sidde og være isoleret i timerne. Jeg føler, at jeg har fået mit liv tilbage, fordi jeg har fået min selvtillid igen.